keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Uutisia Netistä.

Watch Dogs pelissä päähenkilö pystyy saamaan minkä tahansa tiedon miltä tahansa tietokoneelta pelkällä kännykällään. Nyt se maailma on askeleen lähempänä, kun nyky iPhonella voidaan tunkeutua toisen ihmisen PC:lle tai Mac:ille tämän mahdollistava syylinen on etä-hallintaan perustuva ohjelma nimeltään Googlen iOS Crome Remote Desktop-ohjelmisto joka on luotu tietokoneen etä-käyttöä varten. sovelluksen aktivointiin tarvitaan vai pin-koodi. Ohjelmisto kehitettiin niin pitkälle että se mahdollistaa tietojen ja sovellusten käsiksi käymisen etänä. Myö setä-käyttäjälle
 se mahdollistaa pääsyn  työpöydälle alunperin tämä mahdollisuus tarkoitettiin yhteis työtä varten ongelmien ratkaisemiseksi mitä työpöydälle ilmestyy hankalien ohjelmisto  ilmoitusten ratkaisemiseksi. Android-laitteilla oli oma versionsa Remote Dekstop-ohjelmasta. 
Minä: Huolestuttavaa mutta en voi kieltää ettei idea kutkuttaisi mieltäni rikollisuuden vastaisessa taistelussa...  no sarjakuvapiirtäjän mielestä ideana tosi hyvä.

Nordea käyttäjien on oltava varuillaan koska netissä vaanii nordean COPYCAT huijaussivu joka pyrkii samaan huijattujen asiakkaiden tili tietoja.
Tälläisiä sivuja on alkanut putkahdella kaikkialla entistä enemmän eikä tämä tahti ainaskaan hidastu viestintävirasto on alkanut tehdä yhteistyötä resursseja rahoittavien yrittäjien kanssa.
Hämäys sivut ovat niin hyvin tehtyjä, että niissä on myös varoitus teksti huijaus sivuista ja kehotus osoitteen tarkastamista osoiteriviltä, koska sitä on vaikeinta kopiointia niin kuin sormenjälki. Tämä on tapa luoda luottamus yksinkertaiseen ihmiseen, joka ajattelee ettei rikollinen varoittaisi itsestään.
Minä: Onneksi en ole Nordean asiakas ja tsekkaan osoitteen aina kun käyn sivuilla  se kehittyy kun käy aikuisviihde sivuilla ja se on pakote stekata sivun osoite kokemusta on.

 kirjoitin ensimmäiset neljä mutta ne eivät kuuluneet aiheeseen mutta jätinne koska olin nähnyt niin paljon vaivaa niitä tehdessäni Bonukseksi.

Uusimman GTA:an peli-sarjan jäsen videopeli PC-verion julkaisu päivä jouduttiin valitettavasti perumaan ja siirtämään ensi maaliskuulle kun pelin piti tulla 27 tammikuu:ta 2015.
Lykkäyksen syynnä oli pelissä olevat ongelmat, mutta tekijät kertoivat pelin tarvitsevan vielä hieno säätöä.

Uuden raketin onnistunut nousu ja laivan kallis remontti
SpaceX:n raketin koe laukaus onnistui lähes täysi mutta alennus täydestä lähes täydeksi oli kantoraketissa kanto raketin kuului irrota ja pudota pystysuorassa mereen tarkasti laskettuun paikkaan lähelle keräys laivalle jonka tarkoitus oli kerätä kantorakettin jotta sitä voidaan käyttää uudelleen.
mutta jotain tapahtui ja toden näköisesti raketti osuikin odottaneeseen laivaan mutta valitettavasti kunnollista videota ei saatu, mutta laivan kapteeni kertoi asiasta haastattelussa jossa kertoi, että laivan kansi täytyy remontoida.

Kiinalaiset alkoivat myydä applen watch-kellon kopioita, mutta apple vastasi tähän uudella mobiilikäyttöjärjestelmä päivityksellä jossa on iOS Bloothoot yhteysmahdollisuus joka on
tosin vasta beta versio on käytettävissä. iOS on darwin BSD järjestelmän epävirallinen seuraaja koska ne perustuvat samaan ohjelma tyyppiin.

Windows 7 pääsi saattohoitoon tänään eli windows 7 ei saa enempää päivityksiä vaan korjaus ohjelmia ja windows 7 muuttuu maksulliseksi, mutta tämä ei koske koti käyttäjiä vaan kohtistuu virastoihin ja työ asioihin. windows 7:llä on elinaikaa noin 5-vuotta ja windows 8 on vai 3-vuotta ysi hypätään ja siirytään windows 10 tai kuten koodinimesötä windows x voidaan päätellä tästä povataan viimmeis tä itsestään jatkuvasti päivittyvää window ohjelmaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti